| Autor | Wiadomość |
|
15.02.2012, 11:02 |
SweetAngel pisze: Chciałabym abyscie sie wypowiedzieli na temat waszych doświadczeń w relacjach seksu z przyjacielem. Licze, że są tutaj tacy :) Może ja pierwsza zacznę... z moim przyjacielem bylśmy po kilkuletnich związkach z nadzieją to, że osoby te to wybranek i wybranka do końca życia..niestety życie potoczyło się inaczej i koniec końców potrzebowaliśmy wytchnienia i co najważniejsze chyba potrzeba braku zabowiązań. Domyślam się, że właśnie dlatego pasowała nam taka relacja w takim momencie, uprawialiśmy seks przez kilka miesięcy i związek f-f to było właśnie to czego pragnęliśmy. Jednakże pewnego dnia on wyznał mi, że czuje coś więcej i zakochał się we mnie...i tu zapaliła się u mnie czerwona lampka...owszem w łóżku moj przyjaciel był świetny, ale od początku ustaliśmy w co gramy, że tak powiem. Według mnie udane związki f-f są tylko wtedy jeżeli obie strony podchodzą do niego w ten sam sposób i traktuję je jako przyjemny dodatek do codzienności. Gdy nagle ktoś zaczyna wydzwaniac do drugiej osoby, pytać co robi, gdzie jest i nie daj Bóg jeszcze wpadać bez zapowiedzi to już nie jest fajne. Dlatego znalezenie f-f podejrzewam jest cholernie ciężkie ale z drugiej strony kto nie ryzykuje ten nic nie ma :) |
|
17.02.2012, 13:26 |
marriage1980 pisze: no coz moim zdaniem jeżeli obu stronom taka forma spedzania czasu pasuje i są zadowoleni to nie widze w tym nic zlego. W koncu sex jest lepszy z osoba, ktorą się polubiło czyz nie? coraz częściej widoczne są luźne związki, które głównie opierają się tylko na seksie, osoby więdza gdzie są granice i to jest to :) |
Ostatnio na forum:
* Poszukuję kobiety z Warsz...
* wesoła otwarta para szuka...
* friends with benefits WIE...
* Szukam kochanki Śląsk
* Szukam koleżanki Poznań
* Jak to jest z anonsami ko...
* Poszukuję kobiety z Warsz...
* wesoła otwarta para szuka...
* friends with benefits WIE...
* Szukam kochanki Śląsk
* Szukam koleżanki Poznań
* Jak to jest z anonsami ko...
Witaj Gość! Zaloguj się lub zarejestruj się.